Hello !!!!!!!!!!! I wanted to reassure all of you .. I'm a little bit better today .. I'm on the road to recovery !!!!! These ailments are letting go of the season ... I have a hard Pellacchia I believe you! :-))))
not hate me .. Unfortunately (or fortunately) to our house we love so much the Thigh of chicken ... and at least 1 time every 15 days even less .. the cook there .. For this semrpe try to find new ways to prepare them .. I tired the same flavors .. , -)
Ho utilizzato i pomodori secchi siciliani di Siculidivini ... che hanno insaporito bene bene la carne.. e contribuito ad ottenere un sughino di fondo gustoso e leggermente rosato!
Ricordo che per i miei lettori.. sul sito on line Siculidivini ... c'è sempre lo sconto del 5% su tutti i prodotti inserendo al momento dell'ordine il codice: myricettarium2011
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Ingr.: (per 2 persone)
2 sovracosce di pollo
4 filetti di pomodori secchi Siculidivini
olive nere (quantità a vostra scelta)
insaporitore per carni bianche La Bottega Lombardo (contiene: aglio, laurel, white onion, coriander, rosemary, parsley, oregano, black pepper, salt) 1 clove garlic
1 / 2 cup dry white wine
Preparation: Cut
some olives in small pieces with 'garlic and dried tomatoes. Rinse and dry the Thigh. Distribute the seasonings, massaging well, on the whole surface of the meat. Ask the Thigh in a pan (no oil, the chicken will pull out of her), practice cuts with a sharp knife, add the tomatoes, garlic, olives and chopped 1 handful of whole olives. Bake in preheated oven at 190 degrees for about 1 hour and 20 ', or until the meat is not cotta e si sarà formata una crosticina sulla superficie. Fate intiepidire e servite cospargendo della salsina di fondo.
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