Monday, February 14, 2011

How To Hook Up A Honeywell Thermostat To Pump

Thigh chicken with honey and lemon

Happy Valentine's Day!
earthen remember that for me is the feast of chi si vuol bene.. quindi lo auguro anche alla mia mamma... ai miei cari ed alle mie amiche più sincere!!!!!! oltre che al mio amore.. RIC !!!

Oggi vi lascio un'altra ricetta veloce.. veloce.. utilizzando le sovracosce di pollo che son le nostre alleate in cucina!!! ci salvano tante di quelle cene!!!!
Questa è la 3° variazione che faccio utilizzando il miele.. mi piace troppo l'abbinamento con la carne!! Stavolta ho voluto provare col Miele di Melata di Bosco del Roero (dal sito Alimentiamo) .. dal sapore molto particolare e un pò meno dolce rispetto agli altri tipi di miele..

Ingr.: (per 2 persone)
2 Chicken Thigh
1 tablespoon Honeydew Honey nurture

juice of 1 lemon extra virgin olive oil 1 packet of
Seasonings for beef Ariosto (contains: salt, rosemary, garlic, sage, juniper, laurel , oregano, thyme, marjoram and basil) to taste
: sesame seeds

Contour
1 pkg. new potatoes vacuum
Seasonings Potato Ariosto (contains: sea salt, garlic, rosemary, sage, juniper, basil, marjoram, oregano, bay leaves, coriander and parsley) olive oil


Preparation:
Rinse well and dry the chicken. Massage it thoroughly with the ' Seasonings for meat and some incisions on the surface with a knife. Prepare an emulsion with a little oil, lemon and honey and brush (I used the silicone brush PAVONIDEA ) the surface of chicken. Cover with cellophane and place in refrigerator for at least 1 hour and a half.
Contour : In a bowl, mix the potatoes with the ' Seasonings Potato and a little oil.
Put the potatoes in the pan with the chicken. Spread on the surface of chicken with sesame seeds to taste. Bake in preheated oven at 190 degrees for about 1 hour or until it is cooked.


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